„KORLÁTLAN” LEHETŐSÉGEK AZ ALAKFORMÁLÁSÁRA

Amikor alakformáló kezelésre érkezik egy vendég a szalonba, azt várja el, hogy az évek során felhalmozódott problémáját minél gyorsabban és egyszerűbben oldjuk meg. Az alakformálás viszont egy kifejezetten összetett feladat. A felhalmozódott zsírszövet csökkentése mellett gondoskodni kell a salakanyagok és a lebontott zsírok elszállításáról valamint a bőr feszesítéséről is. Ha nem foglalkozunk minden részkérdéssel, akkor az eredményeink nagy részétől elbúcsúzhatunk. 

A vadonatúj LipoZero készülék a modern kori kozmetikusok legmagasabb igényeinek felel meg. Ez a kezelőgép 5 kiváló alakformáló technológiával és négy kezelőfejjel rendelkezik. Egyetlen gépben benne van minden, ami a komplett alakformáláshoz kell.

A készülék egyik kezelőfejében egyidőben dolgozik a kavitáció, a multipoláris RF, a soft-lézer és a LED, ami egy kezelésen belül gondoskodik a zsírbontás mellett a bőrfeszesítésről is. Még tökéletesebbé tehetjük az alakformálást a másik kezelőfejjel, amiben az RF és a LED mellett vákuum is található, így a szövetek „átmasszírozásával” és a lokális mikrokeringés fokozásával segíthetjük a szervezetet a lebontott zsírok elvezetésében. Ez a második kezelőfej ráadásul háromféle méretben is rendelkezésre áll, így nem csak a nagyobb testtájak kezelhetőek vele gyorsan, hanem az olyan tagolt, kisebb területek is, mint a toka, a felkaron lévő „integetőizom”, vagy akár a melltartópánt vonala, ami annyi hölgynek okoz bosszúságot.

Minden alkat, minden vendég más, minden esetben egyéni kezelési stratégiára van szükség a vágyott eredmények eléréséhez. Van olyan, akinél több eredményt hoz, ha nagy fókuszt helyezünk a bőrfeszesítésre, míg másnál éppen erőteljesebb zsírbontásra van szükség. A különböző testtájak is eltérő erősségű energiákat igényelnek. A LipoZero fő erőssége az, hogy a kezelőfejben megtalálható összes technológia erőssége egyesével állítható, sőt akár ki is kapcsolható. És ez óriási előnyt jelent, hiszen ezáltal szinte korlátlan lehetőségeket kap az ügyes szakember a kezelések egyénre szabásához, sőt egy 10-es kúra során arra is lehetőség nyílik, hogy kezelésről kezelésre módosítsunk a stratégián, és maximalizáljuk az eredményeket. A kisebb kezelőfejekkel még arcfiatalítást is végezhet.

Alkalmazási terület

 • zsírbontás
 • alakformálás
 • méretcsökkentés
 • cellulit kezelés
 • nyúlási csíkok kezelése
 • petyhüdt, lógó bőr
 • salaktalanítás
 • arc- és bőrfeszesítés
 • arc- és bőrfiatalítás

Ellenjavallatok:

 • fém implantátum a kezelendő területen
 • immungyengeség
 • immunrendszert gyengítő orvosság szedése
 • bőrbetegség a kezelendő területen
 • daganat
 • terhesség

Rádiófrekvencia

Az EunSung LipoZero multipoláris rádiófrekvenciás energiája biztonságosan, fájdalommentesen jut el a bőrszövetbe, illetve a bőr alatti zsírrétegekbe. Mélymelegítő hatása felgyorsítja a zsírsejtek természetes metabolizmusát. A kontrollált hőbevitel hatására a zsírsejtek sejtmembránján keresztül intenzíven tudnak szabad zsírsavak távozni a sejt közötti térbe. A zsír a nyirokrendszeren és vénás rendszeren keresztül távozik, és a szervezet kiválasztó rendszerei által ürül ki a szervezetből. A zsírsejtek méretének csökkenésével a mikro-keringés és nyirokáramlás újra elindul a területen, az anyagcsere folyamatok helyreállnak. Ezáltal mérséklődik a cellulit és a helyi zsírdepók megjelenése.

Kavitáció

A kavitáció egy fizikai jelenség. A kezelés során a LipoZero ultrahang hullámokat kibocsátó kezelőfeje a sejtközötti térben tömeges mennyiségű mikro buborékot képez. Az ultrahang hullámok által keltett parciális nyomásváltozások hatására a buborékok szétroppannak, és a lökéshullámok szerencsés, egymást erősítő találkozása esetén szétfeszítik a zsírsejtek membránját. Az abban lévő triglicerid szétfolyik a sejt közötti térben, ahonnan a kiválasztó rendszeren keresztül, természetes úton távozik a szervezetből.

Soft-lézer

A LipoZero kezelőfejének speciális lézerfénye elősegíti, fokozza a rádiófrekvenciás zsírbontás eredményességét, valamint a vörös lézerfény pozitív, fiatalító hatást gyakorol a bőrszövet egészére. A soft-lézer a zsírsejtek sejthártyájának áteresztő képességét növeli meg, ezáltal elősegíti a rádiófrekvenciás hő hatására folyékonnyá váló zsírsavak kijutását a sejtek közötti térbe, ami a zsírsejtek méretcsökkenését eredményezi. A szabad zsírsavak természetes úton, a kiválasztó rendszer csatornáin keresztül távoznak a szervezetből. Továbbá a lézer diódák intenzív vörös fénye fokozza a bőrsejtek metabolizációját (serkenti az ATP termelést), így bőrfeszesítő, bőrfiatalító hatása is van.

Vákuum

A szervezetben az életkor, a betegségek, a gyógyszerek, a stressz, a helytelen étrend, a dohányzás, az alkoholfogyasztás a testmozgás hiányának következtében felhalmozódnak a salakanyagok. Ezek az anyagok nagymértékben gátolják a természetes kollagén és elasztin funkciókat, ami a kötőszövet és a bőr petyhüdt, megereszkedett állapotát eredményezi. A folyamat végső soron egyre súlyosabb cellulit problémákhoz vezet.
A LipoZero kezelőfeje segítségével végzett pulzáló vákuummasszázs hatására javul a vér- és nyirokkeringés, ami rendkívül előnyös élettani hatást gyakorol a sejtek és szövetek anyagcseréjére, a salakanyagok kiürítése mellett elősegíti a felhalmozódott zsírok lebontását. A nyirokáramlás intenzív növelése a sejt közötti tér és a nyirokerek között erősen salaktalanító és ödéma csökkentő hatású.

Vörös és kék fényterápiák

Az EunSung LipoZero mindkét kezelőfeje tartalmaz vörös és kék színű LED fényterápiákat is, amelyek a pozitív hatással vannak a bőrszövet egészére. A vörös fényű (620 nm) LED az ATP-termelődés (sejtenergia) fokozásával jótékony hatást gyakorol a bőrsejt-állomány megfiatalítására, míg a kék fényű (415 nm) LED az akné kezelések hatékony kiegészítője, egyúttal bőrfertőtlenítő hatású is.

 

 

Időpont-egyeztetés:   

Hozzászólások lezárva.