Műköröm építés

A szép és ápolt kéz minden nő számára fontos! Valaki csak divatból hord műkörmöket és vannak akik munkájukból kifolyólag kénytelenek, vagy nincs elegendő idejük saját körmük, kezük megfelelő ápolására.
Nem feltétlen mindenki szereti a hosszú körmöket, valaki csak a saját körmét szeretné megerősíteni és ezért keresi fel a műkörmöst.

műköröm építés budapest

Manikűr:
A kézápolás, más néven manikűr alatt a kéz bőrének és a körmöknek a kényeztetését, ápolását, széppé varázsolását értjük. Bőrpuhító áztatást követően rendbe tesszük a körömágyakat, a felesleges bőrt eltávolítjuk, a körmöket formára reszeljük, igény szerint esetleg lerövidítjük. Ezután következik a kéz bőrének ápolása, masszírozása.
A körömágyakat olajjal dörzsöljük be, míg a kézfejen hidratáló krémet használunk. Mikor a kéz ápolását befejeztük, következhet a díszítés.
Kiegészítő eljárás például hatékony, mélyebb rétegekig lejutó paraffinos kézápolás, mely igazi újjászületés kezünknek
Manikűr fajták közül, a japán manikűr egy egészen egyedi eljárás, a körömlemez méhviaszos ápolása. Különleges technikáival, propoliszt juttatunk a körömlemez közé, így ápoljuk a töredezésre hajlamos körmöket.
Teljesen egészséges, csillogó lesz, a természetességet kedvelőknek ajánljuk

műköröm építés budapest

Gél lakk:

Egy teljesen új technológia a műköröm építésben, olyan egyszerű, mint a lakkozás, viszont a zselékhez hasonló tartósságú (kb. 3 hét). Az anyag lényege, hogy lakk-tartalma miatt lágyan, finoman terül, zselé tartalma miatt viszont 3 perc kötés után teljesen kemény. Vendégeinknek nem kell rá vigyáznia úgy, mint a lakkra.

műköröm építés budapest

Épített zselé:

Műköröm építés során ennél a folyamatnál zselés anyagot viszünk fel a körömre, amit UV lámpa alatt megköttetünk. A megszilárduláskor a köröm“bemelegedhet”, ami abból adódhat, hogy a természetes köröm vékony, vagy a felvitt zselé réteg vastag. A megkötésnél egy ragacsos melléktermék képződik a köröm felszínén, ezt gél fixálóval letöröljük.
Igény szerinti színnel gél lakkozzuk, a kész körmöt fényes zselével fedjük.

műköröm építés budapest

 

A műkörmök díszítésénél a határ a csillagos ég!

A legjobb márkával, a Cristal Nails-el dolgozunk!

 

Szép és ápolt kezet szeretne?

Műköröm építőt keres a belvárosban?

Várjuk szeretettel Budapest V. kerületében!

 

Jelentkezzen be hozzánk, várunk mindenkit szeretettel!

+36 (1) 950-20-27

+36 (20) 991-2477

triohair.hajgyogyasz[kukac]gmail.com

 

műköröm építés budapest műköröm építés budapestműköröm építés budapest műköröm építés budapest műköröm építés budapest műköröm építés budapest műköröm építés budapest műköröm építés budapest műköröm építés budapest műköröm építés budapest

Hozzászólások lezárva.