Haj újraépítő program

 

hajgyogyaszat-24

A haj újraépítése nálunk nem gyorsan múló felületi kezelést jelent! Haj újraépítő program!
Kezeléseink mélyreható, tartós változásokat eredményeznek!

hajgyógyászat hajkezelésSzalonunkban a hajgyógyász szakember vizsgálatot végez mikrokamerával, mely akár 300-szoros nagyításra is képes. A műszer segítségével alaposan a fejbőrt és a hajszálak állapotát is. Mindenkinél külön-külön feltérképezzük a probléma okát és személyre szabott megoldást kínálunk, mert minden hajat másként kell kezelni!

Általában már néhány kezelés is jól látható eredményt hoz, de az igazán hosszútávú hatás érdekében ajánlott kb. 6-8 kezelésésen részt vennie. A hajvég kezelés általában 1-2 órát vesz igénybe ózonos oxigén-terápiával, fényterápiával és szárítással kiegészítve.

Fejbőr problémák: kopaszodás, hajhullás, zsírosodás, korpásodás, száraz fejbőr, stb.
Hajszerkezet problémák: vékony szálú, száraz, kezelhetetlen, erősen roncsolódott haj, stb.

hajszál szerkezete hajgyógyászatTudományos háttér: A hajszál erőssége és tápláltsága mindig a hajgyökér függvénye. A velőállomány a hajszál közepén helyezkedik el, ami a hajszemölcshöz csatlakozik, ez biztosítja az anyagok és a levegő átjárását mindkét irányba. A haj biológiája összetett és bonyolult, tipusonként eltérő.  A természetes anyagokkal (100%-ban növényi kivonatokat tartalmaz) különféle hatások érhetők el.

A haj újraépítése olyan biokémiai eljárással történik amellyel véglegesen is visszaépíthető a hajszál. Az orvostudomány álltal kifejlesztett természetes biokémiailag aktív hatóanyagok, mind „pro” anyagok, amelyek tökéletesen beépíthetőek, mert testazonosak, ezért tudunk végleges gyógyulást végezni.

 

 

Jelentkezzen be hozzánk, várunk mindenkit szeretettel!

+36 (1) 950-20-27

+36 (20) 991-2477

triohair.hajgyogyasz[kukac]gmail.com

Hozzászólások lezárva.