Mi a Hajgyógyászat

 

hajgyógyászat

 

Ha hullik, ha zsíros, ha korpás, ha száraz, ha töredezik, ha kopaszodik!

A hajgyógyászat a hajas fejbőr vizsgálatával, a testi és lelki okok feltárásával, a tünetek kezelésével, a hajproblémák megoldásával foglalkozó szakterület.

A haj reagál a szervezetünkben lejátszódó folyamatokra, problémákra, kóros elváltozásokra. A haj minőségének megváltozása figyelmeztet a haj viselőjének testi-lelki szintű problémáira. A hajgyógyászat legfőbb célja a már kialakult problémák gyökeres megszüntetése.

Orvosi segítséggel és növényi hatóanyagok kúraszerű alkalmazásával tényleges javulást érhetünk el. A gyógynövény hatóanyagú hajgyógyászati készítmények segítségével személyre szabott kezelést állíható össze.Hatóanyagaink között megtalálható allantoin, bojtorján, boróka, citrus illóolaj, csalán, eukaliptusz, hárs, holt-tengeri só, izlandi zúzmó, izsóp, kamilla, kakukkfű, kókusz, körömvirág, lenmag kivonat, mályva, nyír, rozmaring, zsálya.

A kezelés során újjászületik a haj, amely visszanyeri életerejét. A gyógyászat és a kozmetika hatóanyagai akkor fejtik ki a hatásukat a legintenzívebben, ha pontosan oda kerülnek, maximális koncentrációban, ahol a várt eredményt szeretnénk elérni.

A hajgyógyászat az egyénre szabott technológiának köszönhetően tud nagyot alkotni, ezért fontos előbb mindig a vizsgálat. Mindenkinek más típusú a bőre, a haja, genetikája, és ez életminőségtől függően is változik. Ezért végezzük mindig aktuális állapot szerint és körültekintően a kezeléseket. Ezt sajnos otthoni kenegetéssel nem szabályozhatjuk, mivel nem tudjuk magunknak felmérni mire is van szüksége éppen a bőrünknek,hajunknak.

Vigyázat! Egyre több “hajgyógyász” kezd elszaporodni,akik nem rendelkeznek megfelelő tapasztalattal.

Ingyen ne vizsgáltassunk sehol,mert nem lesz pontos az eredmény,sajnos a gyógyítás sem.

Ha hajgyógyászat,akkor ORising!

 

Jelentkezzen be hozzánk, várunk mindenkit szeretettel!

+36 (1) 950-20-27

+36 (20) 991-2477

triohair.hajgyogyasz[kukac]gmail.com

Hozzászólások lezárva.