Kézápolás lábápolás

parafinos kézápolás

 

Manikűr

Többféle manikűr létezik:

●        Hagyományos

●        Francia

●        Japán

●        Orosz

●        Kombinált manikűr

Mindegyik manikűrt fertőtlenítéssel kezdjük, utána változik a folyamat.

 

Hagyományos manikűr:

Ennél a típusnál először fellazítjuk a bőrt, hogy az áztató víz jobban tudjon puhítani, majd az áztatás következik. Miután felázott, a köröm alatt lévő darabokat óvatos mozdulatokkal körömkaparóval eltávolítjuk. A köröm környékén lévő bőrkeményedések fellazított részét bőrvágó ollóval eltávolítjuk. A végső fázisban pufferrel átreszeljük a köröm környékén lévő bőrt. Majd rövidítem és formázom a körmöt. Végül kényeztető ápolásként bőrolajat használunk a köröm körül lévő bőrre, és a kezet kézkrémmel hidratáljuk.

 

Francia manikűr:

A menete ugyanaz, mint a hagyományos manikűrnél, csak a bőrpuhításban van különbség. Itt bőroldót használunk. Ennél a folyamatnál nem használunk bőrollót. A végén körömvágás, formázás következik, és ugyanúgy elvégezzük a kézápolást, mint a hagyományos manikűr esetében.

 

Japán manikűr:

Itt hagyományos manikűrrel kezdünk. Mikor végeztünk vele, akkor következik a méhviaszpaszta bepolírozása a körömlemezbe. Mivel teljesen természetes anyag, így nem csak erősíti, de regenerálja a körmöket. Ezen kívül szép fényt is biztosít nekik. Gyenge, igénybe vett körmöknél kúraszerű használata ajánlott. A végén itt sem hiányozhat a kényeztető ápolás.

 

Orosz manikűr:

Ez a manikűr teljesen eltér a többitől. Itt nincs áztatás, hanem az egész folyamatot csiszológép segítségével végezzük. Minden folyamatot különböző csiszolófejek segítségével végzünk. A köröm rövidítésében és formázásban nincs különbség. A folyamat végén az ápolásokat ugyanúgy elvégezzük, mint a többi esetben.

 

Kombinált manikűr:

Itt sem áztatjuk be a bőrt, viszont a bőrvágó ollót és a csiszológépet egyaránt használhatjuk. Ezt akkor szoktuk végezni, amikor sok bőr van letapadva a körömlemezre, és így együttesen érjük el azt a célt, hogy könnyedén tudjuk eltávolítani a feleslegesé vált bőrrészeket. A körömvágás, és az azt követő folyamatok megegyeznek a többi módszernél alkalmazott technikával.

 

Géllakkozás előtt bármelyik manikűrmódszert alkalmazhatjuk, kivéve a hagyományosat, az áztatás miatt. A bőrápolást a lakkozás és a géllakkozás után végezzük el.

Parafinos kézápolás

Igénybe vett száraz kéz kezelésére ajánlott. Meleg pakolás, amit kúraszerűen is tudok ajánlani.

 

Hívjon minket bizalommal!

Jelentkezzen be hozzánk, várunk mindenkit szeretettel!

+36 (1) 950-20-27

+36 (20) 991-2477

triohair.hajgyogyasz[kukac]gmail.com

Lábápolás – Pedikűr

 

Pedikűr esetében megkülönböztetünk esztétikai és speciális lábápolást. Esztétikai pedikűr esetében az áztatás után eltávolítjuk a felesleges bőrkeményedést, majd következik a körömápolás. Ez a rövidítést, formázást és végül a körömlemezre letapadt bőr eltávolítását jelenti. Majd a sarkak reszelése következik. Végül krémmel átmasszírozzuk a lábakat. Gél- vagy sima lakkozás esetén ezt a folyamatot a lakkozás után végezzük el.

pedikűr Budapest

Speciális pedikűr – „Gyógypedikűr”

Ebben az esetben a pedikűr kibővül a különböző problémák kezelésére. Itt végezzük el a tyúkszem kiemelését, a benőtt köröm kezelését, illetve a gombás köröm tisztítását, kezelését. Ide soroljuk még a körömkorrekció elvégzését is. Fontos, hogy ezen eljárások kezelése előtt tisztázzuk a problémát, és azt követően végezzük el a kezeléseket. A kezelések után a köröm ápolása következik. Ebben az esetben is készíthetünk lakkozást vagy géllakkozást, kivételt képez a körömgombásodás. A végén a bőr olajozása és krémezése történik, ha kell, akkor tanácsot adunk az otthoni ápolásra.

callux pedikűr Budapest

Callux pedikűr

A Callux pedikűrt szike nélküli pedikűrnek is szokták nevezni, mivel egy gyümölcssavas hámlasztást végzünk. A Callux maga egy természetes alapanyagból készült, minden mentes vegán készítmény. Ezt a fajta kezelést mindenkinek ajánlom. Kiemelném azokat a személyeket, akik félnek a szikétől, vagy vérzékenyek. Ide sorolnám azokat, akik cukorbetegek. Végül az időseket, mivel nekik már vékonyabb a talpon is a bőr. A Calluxot sérülésmentesen lehet használni, így ők is nyugodtabban kérhetik. Aki egy wellness élményre vágyik, az is kipróbálhatja.

callux pedikűr Budapest

A kezelés maga négy lépésből áll.

1., Szemrevételezem a talpat, és a kívánt felületre rákenem ezt a gyümölcssavas gélt. Ez felpuhítja a kívánt felületet a meleg dunszt segítségével.

2., A hatóidő elteltével egy speciális kaparó segítségével eltávolítom a feleslegessé vált gélt, illetve erre a kezelésre kifejlesztett reszelővel eltávolítom a feleslegessé vált bőrréteget.

3,. A kezelés végén van egy bőrradírozás.

4,. A legvégső kezelés a bőr visszahidratálása a Callux krémmel.

callux pedikűr Budapest

 

callux pedikűr Budapest

 

Hívjon minket bizalommal!

Jelentkezzen be hozzánk, várunk mindenkit szeretettel!

+36 (1) 950-20-27

+36 (20) 991-2477

triohair.hajgyogyasz[kukac]gmail.com

Parafinos kézápolás

Alkalmazásának alapja, hogy a parafin rendkívüli hőtároló tulajdonsággal rendelkezik. Tágítja a pórusokat, fokozza a vérkeringést, lehetővé teszi a hidratáló krémek felszívódását. A kezelés hatására a száraz, durva és repedezett bőr puha, bársonyos, rugalmas lesz. Mind a kezekre, valamint lábakra is jótékony hatással van. A parafinos kézápolás a kéz bőrének tisztítását, fertőtlenítését, radírozását és vitaminos krémmel való ápolását tartalmazza. A téli hidegben különösen nagy hasznát vehetjük. A meleg lezárt felület elősegíti a krémek mélyebb felszívódását, a bőr belülről váló regenerálódását. Ápoló és hidratáló hatása mellett megelőzi a kéz öregedésének árulkodó jeleit. A kezelés eredménye hosszantartó komfortérzetett biztosít.

A parafinos kézápolás menete

A kéz fertőtlenítése után bőrradírral eltávolítjuk az elhalt hámsejteket. Ezt követően leseperjük száraz ruhával a bőrradírszemcséket, és 2x bele mártjuk a kezeket a parafinba. A végén neylont és frottír kesztyűt húzunk rá. Mikor kihűlt a parafin a kézen, akkor eltávolítjuk, és a krémet még be masszírozzuk a bőrbe.

Gyakran elfeledkezünk a lábunk és a kezünk ápolásáról. A töredezett körmök és a hidegtől kiszáradt kezünk nem nyújt esztétikai látványt.

Ezért egy jó manikűr, pedikűr lakkozással és masszírozással csodákra képes.

Paraffinos mélyhidratáló kézápolás manikűrrel az igénybevett kezeknek

Itt a hideg idő, ami extrémen kiszárítja a kézbőrt

Alkalmazásának alapja, hogy a paraffin rendkívüli hőtároló tulajdonságokkal rendelkezik, tágítja a pórusokat, fokozza a vérkeringést, lehetővé teszi hidratáló krémek felszívódását. A kezelés hatására a száraz, durva és repedezett bőr puha, bársonyos, rugalmas lesz. Mind a kezekre, valamint a lábakra is jótékony hatással van. A paraffinos kézápolás a kéz bőrének tisztítását, fertőtlenítését, radírozását, és vitaminos krémmel való ápolását tartalmazza. 
A téli hidegben különösen nagy hasznát vehetjük. A meleg, lezárt felület elősegíti a krémek mélyebb felszívódását, a bőr belülről való épülését. Ápoló és hidratáló hatása mellett megelőzi a kéz öregedésének árulkodó jeleit. A kezelés eredménye hosszantartó komfortérzetet biztosít.

A paraffinos kézápolás menete:
Kézen történő paraffin fürdő esetében a kezeket fertőtlenítjük, majd eltávolítjuk az elhalt hámsejteket minőségi Callus hámoldó folyadékkal. A leoldott hámrétegtől megtisztítjuk a kezeket. Ezt követően a kezekre mélyhidratáló krémet, valamint olajos lezáró réteget rakunk, majd egymás után 3-szor mártjuk a fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő teafaolajos paraffinba nyitott ujjakkal, ezáltal az ujjak közé is kerül paraffin. A nylon kesztyű után, 1 ujjas frottír kesztyűt húzunk, ettől fokozottabb a thermo hatás. 10-15 perc után a kihűlt paraffint eltávolítjuk, és bőrápoló olajat masszírozunk a kezekbe, hogy a hosszan tartó selymes, puha tapintást megőrizzük.

 
A kéz sokszor az első olyan dolog, amit másokon észreveszünk, és amit mások néznek rajtunk. Gyakran elfeledkezünk kezünk és lábunk ápolásáról. A töredezett körmök, és a hidegtől kiszáradt kezünk meg amúgy sem nyújt túlságosan magával ragadó esztétikai látványt, dugdosni meg ugye mégsem tudjuk őket. Egy jó manikűr, pedikűr lakkozással és masszírozással csodákra képes.

Ajánlatunk:

Esztétikai manikűr és/vagy Esztétikai pedikűr
+ kényeztető masszázs + lakkozás + igény szerint vitaminos erősítés

hajgyogyaszat kézápolás lábápolásA manikűr a körmök hosszának rövidítését, formázását, valamint a körömlemezre letapadt bőrök eltávolítását foglalja magában. A manikűr végezhető klasszikus, áztatásos formában, vagy kevésbé igénybe vett kezek esetében alkalmazhatjuk a korszerű francia manikűrt. Utóbbinál nincs áztatás, hanem az erre a célra kifejlesztett bőroldó segítségével távolítjuk el a letapadt bőröket. A manikűr elvégzése után használhatunk körömápolókat, polírozhatjuk, lakkozhatjuk, igény szerint díszíthetjük is a körmöket.

A pedikűr a bőrkeményedések eltávolítását, a körmök hosszának rövidítését és formázását, illetve az esetleges egyéb problémák – például benőtt körömsarok, tyúkszem eltávolítása – kezelését jelenti. A pedikűr folyamatát mindig a vendég kikérdezésével és diagnosztizálással kezdjük, melynek során az esetleges ortopédiai, bőrgyógyászati elváltozásokat derítjük fel, valamint megállapítjuk a talp bőrtípusát. Ennek megfelelően kezdjük el a láb áztatását bőrpuhítót is tartalmazó vízben.

A megfelelő áztatási hatóidő letelte után eltávolítjuk a bőrkeményedéseket, rövidítjük és formázzuk a körmöket, továbbá igény szerint kezeljük az egyéb problémákat is.

Amennyiben nincs semmilyen akadálya, abban az esetben a talpat, sarkat, lábfejet, lábszárat térdig megmasszírozhatjuk a bőrtípusnak megfelelő hatóanyagos krémmel vagy olajjal, nyáron pedig akár lábhűsítő jégzselét is alkalmazhatunk.

Pedikűr és masszázs után igény szerint ápolhatjuk, erősíthetjük a körmöket, de akár igény szerint lakkozhatjuk, díszíthetjük is.

 

A japán manikűr

A japán manikűr remek gyógymód a repedezett, élettelen körmöknek. A kezelés során csak természetes anyagokkal dolgozik a manikűrös. Erősebbé, fényesebbé varázsolja körmeinket a manikűrhöz használt méhviasznak köszönhetően.

A kezelés menete:

A japán manikűr klasszikus manikűrrel indul, amely a bőr kivágásából és a körmök formázásból áll. A körmök finom mattítása után szarvasbőrből készült polírozóval beledolgozzuk a természetes méhviaszt a köröm felületébe, hogy a fénytelen, repedezett körmök visszanyerjék eredeti színüket és víztaszító hatásúvá váljanak. Ezzel nemcsak szebbé, hanem ellenállóbbá is varázsolja a körmöket, mert nem tudnak annyira felpuhulni, például hajmosás vagy mosogatás közben, tehát kisebb az esély arra is, hogy egy hirtelen mozdulat következtében beszakadjanak. Ezt követően, polírozó segítségével fényt adunk a körmöknek, amely 2 hétig tartós marad.

A japán manikűrt kúraszerűen kell alkalmazni, a köröm minőségétől függően körülbelül 3–6 hónapig. A kezdeti időszakban ajánlott kéthetente, utána elég háromhetente is.

japán manikűr hagyógyászat

 

 

További szolgáltatásaink:

-Hajgyógyászat
-Haj újraépítő program
-Ammóniamentes hajfestés
-Allergén mentes kozmetika
-Testkezelések
-Masszázs
-Gyógypedikűr

 

Hívjon minket bizalommal!

Jelentkezzen be hozzánk, várunk mindenkit szeretettel!

+36 (1) 950-20-27

+36 (20) 991-2477

triohair.hajgyogyasz[kukac]gmail.com

Hozzászólások lezárva.