Kézápolás lábápolás

parafinos kézápolás

 

Paraffinos mélyhidratáló kézápolás manikűrrel az igénybevett kezeknek

Itt a hideg idő, ami extrémen kiszárítja a kézbőrt

Alkalmazásának alapja, hogy a paraffin rendkívüli hőtároló tulajdonságokkal rendelkezik, tágítja a pórusokat, fokozza a vérkeringést, lehetővé teszi hidratáló krémek felszívódását. A kezelés hatására a száraz, durva és repedezett bőr puha, bársonyos, rugalmas lesz. Mind a kezekre, valamint a lábakra is jótékony hatással van. A paraffinos kézápolás a kéz bőrének tisztítását, fertőtlenítését, radírozását, és vitaminos krémmel való ápolását tartalmazza. 
A téli hidegben különösen nagy hasznát vehetjük. A meleg, lezárt felület elősegíti a krémek mélyebb felszívódását, a bőr belülről való épülését. Ápoló és hidratáló hatása mellett megelőzi a kéz öregedésének árulkodó jeleit. A kezelés eredménye hosszantartó komfortérzetet biztosít.

A paraffinos kézápolás menete:
Kézen történő paraffin fürdő esetében a kezeket fertőtlenítjük, majd eltávolítjuk az elhalt hámsejteket minőségi Callus hámoldó folyadékkal. A leoldott hámrétegtől megtisztítjuk a kezeket. Ezt követően a kezekre mélyhidratáló krémet, valamint olajos lezáró réteget rakunk, majd egymás után 3-szor mártjuk a fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő teafaolajos paraffinba nyitott ujjakkal, ezáltal az ujjak közé is kerül paraffin. A nylon kesztyű után, 1 ujjas frottír kesztyűt húzunk, ettől fokozottabb a thermo hatás. 10-15 perc után a kihűlt paraffint eltávolítjuk, és bőrápoló olajat masszírozunk a kezekbe, hogy a hosszan tartó selymes, puha tapintást megőrizzük.

 
A kéz sokszor az első olyan dolog, amit másokon észreveszünk, és amit mások néznek rajtunk. Gyakran elfeledkezünk kezünk és lábunk ápolásáról. A töredezett körmök, és a hidegtől kiszáradt kezünk meg amúgy sem nyújt túlságosan magával ragadó esztétikai látványt, dugdosni meg ugye mégsem tudjuk őket. Egy jó manikűr, pedikűr lakkozással és masszírozással csodákra képes.

Ajánlatunk:

Esztétikai manikűr és/vagy Esztétikai pedikűr
+ kényeztető masszázs + lakkozás + igény szerint vitaminos erősítés

hajgyogyaszat kézápolás lábápolásA manikűr a körmök hosszának rövidítését, formázását, valamint a körömlemezre letapadt bőrök eltávolítását foglalja magában. A manikűr végezhető klasszikus, áztatásos formában, vagy kevésbé igénybe vett kezek esetében alkalmazhatjuk a korszerű francia manikűrt. Utóbbinál nincs áztatás, hanem az erre a célra kifejlesztett bőroldó segítségével távolítjuk el a letapadt bőröket. A manikűr elvégzése után használhatunk körömápolókat, polírozhatjuk, lakkozhatjuk, igény szerint díszíthetjük is a körmöket.

A pedikűr a bőrkeményedések eltávolítását, a körmök hosszának rövidítését és formázását, illetve az esetleges egyéb problémák – például benőtt körömsarok, tyúkszem eltávolítása – kezelését jelenti. A pedikűr folyamatát mindig a vendég kikérdezésével és diagnosztizálással kezdjük, melynek során az esetleges ortopédiai, bőrgyógyászati elváltozásokat derítjük fel, valamint megállapítjuk a talp bőrtípusát. Ennek megfelelően kezdjük el a láb áztatását bőrpuhítót is tartalmazó vízben.

A megfelelő áztatási hatóidő letelte után eltávolítjuk a bőrkeményedéseket, rövidítjük és formázzuk a körmöket, továbbá igény szerint kezeljük az egyéb problémákat is.

Amennyiben nincs semmilyen akadálya, abban az esetben a talpat, sarkat, lábfejet, lábszárat térdig megmasszírozhatjuk a bőrtípusnak megfelelő hatóanyagos krémmel vagy olajjal, nyáron pedig akár lábhűsítő jégzselét is alkalmazhatunk.

Pedikűr és masszázs után igény szerint ápolhatjuk, erősíthetjük a körmöket, de akár igény szerint lakkozhatjuk, díszíthetjük is.

 

A japán manikűr

A japán manikűr remek gyógymód a repedezett, élettelen körmöknek. A kezelés során csak természetes anyagokkal dolgozik a manikűrös. Erősebbé, fényesebbé varázsolja körmeinket a manikűrhöz használt méhviasznak köszönhetően.

A kezelés menete:

A japán manikűr klasszikus manikűrrel indul, amely a bőr kivágásából és a körmök formázásból áll. A körmök finom mattítása után szarvasbőrből készült polírozóval beledolgozzuk a természetes méhviaszt a köröm felületébe, hogy a fénytelen, repedezett körmök visszanyerjék eredeti színüket és víztaszító hatásúvá váljanak. Ezzel nemcsak szebbé, hanem ellenállóbbá is varázsolja a körmöket, mert nem tudnak annyira felpuhulni, például hajmosás vagy mosogatás közben, tehát kisebb az esély arra is, hogy egy hirtelen mozdulat következtében beszakadjanak. Ezt követően, polírozó segítségével fényt adunk a körmöknek, amely 2 hétig tartós marad.

A japán manikűrt kúraszerűen kell alkalmazni, a köröm minőségétől függően körülbelül 3–6 hónapig. A kezdeti időszakban ajánlott kéthetente, utána elég háromhetente is.

japán manikűr hagyógyászat

 

 

További szolgáltatásaink:

-Hajgyógyászat
-Haj újraépítő program
-Ammóniamentes hajfestés
-Allergén mentes kozmetika
-Testkezelések
-Masszázs
-Gyógypedikür

 

Hívjon minket bizalommal!

Jelentkezzen be hozzánk, várunk mindenkit szeretettel!

+36 (1) 950-20-27

+36 (20) 991-2477

triohair.hajgyogyasz[kukac]gmail.com

Hozzászólások lezárva.