Ki a hajgyógyász?

 

hajgyógyászatA hajgyógyász a (fej)bőrrel, hajjal, illetve kozmetológiával foglalkozó szakember. Nem tévesztendő össze a hajbeültetéssel foglalkozó plasztikai sebészekkel!

A kezelések első lépése az állapotfelmérés, melyet speciális műszerekkel kell elvégezni, ugyanis minden ember, minden haj más és más – nem lehet mindenkinek ugyanúgy megoldani a problémáit.

A hajgyógyász szakember egyedi receptura alapján állítja össze a különböző szinergiában lévő természetes hatóanyagokat minden páciensnél. A terápia gyors, szinte teljesen fájdalommentes, eredményessége pár alkalom után látványosan megmutatkozik.

A hajgyógyász belső problémákra is rávilágít, mert a fejbőrünkön található összes akupunktúrális pontunk jelzi testünk biokémiai és működési változásait. A felborult egyensúly hajhulláshoz, korpásodáshoz vagy egyéb tünetekhez vezet. Elsősorban a haj minősége, színe, tartása vagy vastagsága változik meg. Súlyosabb esetekben, genetikai,és foltos kopaszodás, menopauza, psoriasis, vagy kemoterápia okozta hajveszteség kezelését is sikeresen gyógyítjuk.

Az Orising termékek garantáltan biológiai technológiával előállított, kizárólag természetes alapanyagú növényi kivonatok,ezért kúra szerűen kell őket alkalmazni a bőr élettani ciklusának ütemében. A kezelések száma a probléma súlyossága szerint változik, de legalább 6 hét.

A mi munkánk lényege: ”A kliens érdekében gondolkodni és cselekedni”

A kezelés során újjászületik a haj, amely visszanyeri életerejét. A gyógyászat és a kozmetika hatóanyagai akkor fejtik ki a hatásukat a legintenzívebben, ha pontosan oda kerülnek, maximális koncentrációban, ahol a várt eredményt szeretnénk elérni.

Az Orising aktív kezelő hatóanyagok, melynek növényi eredetű esszenciális elemei konkrét megoldást jelentenek minden létező haj, és fejbőr problémára.

Ne felejtsd el, ahogy a szerveztünk is, úgy a hajunk is, időnként visszatérő kúraszerű feltöltést igényel!

 

Sok szeretettel várjuk minden kedves gyógyulni – és szépülni vágyó Vendégeinket!

Jelentkezzen be hozzánk, várunk mindenkit szeretettel!

+36 (1) 950-20-27

+36 (20) 991-2477

triohair.hajgyogyasz[kukac]gmail.com

Hozzászólások lezárva.