Kozmetika

Bemutatkozás :

kozmetika budapestMár egész kicsi lány koromban magával ragadott a szépség és szorosan mellette szépségápolás is, kéz a kézben váltak számomra fontossá. Huszadik évemre világossá vált, hogy ezzel szeretnék foglalkozni, így két év alatt elsajátítottam a szakma alapjait. Ekkor megkezdett érni szívemben az az alázat a szépségápolás iránt, a hivatás iránt ami mások szépségének és egészségének ápolásáról szól. Elköteleződtem a szakma iránt, továbbképzést nem veszem fél vállról, mert szenvedélyem másokkal jót tenni, megszépíteni testüket, lelküket egyaránt. Így nem meglepő, már tanulmányaim alatt beleszerettem a Belnatur termékeibe ami hasonló értékeket tart fontosnak. A spanyol márka 35 éve alakult székhelye Barcelona. Itthon több mint 15 éve kerültek forgalomba a katalán cég termékei, az anyavállalattal kialakított jó kapcsolatnak köszönhetően az újdonságok azonnal megjelennek a magyar piacon is. A Belnatur rendelkezik az egyik legszélesebb termékskálával, ami a mai professzionális kozmetikai piacon megtalálható.

 

A Belnatur filozófiája három ponban összefoglalható:

1. A termékekben használt összes aktív hatóanyagnak természetesnek kell lennie (növényi, vagy tengeri eredetű). Innen ered a márka név is: spanyolul belleza natural (Belnatur), természetes szépséget jelent.

2. folyamatos kutatás-fejlesztés és olyan új termékek létrehozása, melyek a piacon legújabb aktív hatóanyagokra épülnek.

3. a lehető legmagasabb minőség és legjobb hatásfok. A Belnatur rendelkezik az egyik legszélesebb termékskálával, ami a mai professzionális kozmetikai piacon megtalálható.

A termék vonalak, az összes alap bőrtípus kezelésére szolgálnak: száraz, zsíros, kevert. Valamint a speciális arckezelésekhez, speciális termékvonalak, a még specifikusabb bőrproblémák kezeléseihez, mint az akné, ráncok, makacs foltok, stressz…stb. kezeléséhez.

Várom minden kedves szépülni vágyót, a kozmetikában!

 

Arckezelések árak

Gyanta árak

 

Hívjon minket bizalommal!

Jelentkezzen be hozzánk, várunk mindenkit szeretettel!

+36 (1) 950-20-27

triohair.hajgyogyasz[kukac]gmail.com

 

Hozzászólások lezárva.