Bio hajfestés – Keratinos + Zéró ammóniás hajfestékek az O’Rising-tól

Ismerd meg jobban a Keratinos + Zéró ammóniás hajfestéket!

Ammónia mentes hajfestéket keresel? Itt az új ammónia mentes hajfesték család az O’Risingtól. Forradalmi újítás a Bio fodrászatban!

ammmonia-mentes-hajfestek-bio-fodraszat-1 ammmonia-mentes-hajfestek-bio-fodraszat-2

 

A keratin egy olyan protein, amely a haj, a bőr és a köröm alap komponenseit építi fel. A haj keratinja jelen van a felhámban, ez egy vékony, külső réteg, ami a haj fényességéért, lágyságáért felelős, a kéregben, ahol a keratin rostja, izomrostja kötést hoz létre és meghatározza a haj szilárdságát, rugalmasságát. Végül a velőben- keratin protein által formált- ami stabilizálja a haj színét. Kíméletesen a Bio fodrászatban már ammónia mentesen festi a haját

A festékek könnyen megváltoztatják a keratin kémiai kötését, ezáltal károsítják azt. Ezért a haj gyakran veszít a fényéből, rugalmasságából és szilárdságából, így szükséges pótolni a keratint hajfestés során.

Keratincolor: hidrolizált keratin alapú, ammóniamentes krém hajfesték, amely könnyen beépül a haj rétegeibe és kérgébe, ahol a kezelés alatt a szükséges proteinek regenerálódnak.

KeratinCOLOR 2 az 1-ben
A kémiai kötések érzékenysége és finomsága az, – amik a KeratinCOLORt alkotják- ami lehetővé teszi, hogy használjuk a terméket „árnyalatról- árnyalatra” is, egyszerűen lerövidítve a hatóidőt, a KeratinCOLORt Emulsion krémmel összekeverve. Alacsony volumenű oxidáló, tökéletesen elkeverhető emulzió a keratinCOLORral.

A tartós hajfesték 74 árnyalatban kapható.

 

ammmonia-mentes-hajfestek-bio-fodraszat-3
 

Ammónia mentes hajfestést szeretne?

Bio Fodrászatot keres?

Hajgyógyászra van szüksége?

 

Hívjon minket bizalommal!

Jelentkezzen be hozzánk, várunk mindenkit szeretettel!

+36 (1) 950-20-27

+36 (20) 991-2477

triohair.hajgyogyasz[kukac]gmail.com

www.facebook.com/hajgyogyaszom

Könyvjelző ehhez: Közvetlen hivatkozás.

Hozzászólások lezárva.