Haj újraépítés

haj újraépítés

Első alkalomtól látványos és nem felszíni hidratálásról és fényesítésről van szó, mint a legtöbb esetben, hanem az „egyénre szabott” technológiának köszönhetően, mindenkinek a haj minőségéhez való módszert alkalmazzuk. kb. 5-6 kezelés is elegendő!

Az ide érkező vendégek a Trio Hair Hajgyógyász és Szépség Stúdióba csöppennek, ahol hajgyógyászati tevékenység folyik.

Mindenféle haj és fejbőrtípusnak megfelelő kezeléseket végzünk, ezért megfelelő tanácsokkal is ellátjuk a hozzánk járó vendégeket. Az itt használt termékek, hajfürdők, pakolások, teljes mértékben növényi hatóanyagokat tartalmaznak, és le kell szögezzem hogy az egyetlen eredeti hajgyógyászati termékcsaláddal történik, ami az olasz Orising.

Szépség Stúdiónkban a Hajgyógyász végzettségű szakember hajminőség vizsgálatot végez mikrokamerával, mely 300-szoros nagyításban segít, hogy vizuálisan szembesüljünk a problémánkkal.

Ebben az esetben a hajszál szerkezet állapotát ellenőrizzük. A hajszál erőssége és tápláltsága mindig a hajgyökér függvénye.

A velőállomány a hajszál közepén helyezkedik el, ami a hajszemölcshöz csatlakozik, ez biztosítja az anyagok és az oxigén áramlását mindkét irányba, valamint a hajhagyma anyagcseréjéért is felelős.

Mint látható a haj biológiája összetett és bonyolult, típusonként eltérő. Minden hajat másként kell kezelni.

A hajgyógyászatban használt természetes anyagokkal (100%-ban növényi kivonatokat tartalmaz) különféle hatások érhetők el.

A haj újraépítése olyan biokémiai eljárással történik, amellyel véglegesen is visszaépíthető a hajszál szerkezete.

A hajvég kezelés 1 óra hosszát vesz igénybe.Első lépésben, megvizsgáljuk a hajszálszerkezetet,ezt követi a kényeztető hajfürdő fejbőr,és-haj típusunknak megfelelő. Innen indul a hajvég kezelés,ami minden esetben két lépésből áll. Kolloid ásványi anyagok,és hidratációért felelős csíra kivonatokat juttatunk be kezdésnek, aminek felszívódásában,és az oxigén áramlásában az ionos ózon bura segít. Következik a pikkelyek lezárása, savasítás.

A haj ettől fényesebb, puhább lesz, ezért nem kócolódik, mert feltölti a kutikula rostjait és lezárja a pikkelyeket! Felfrissíti, élénkíti a régi hajfestés színét.

Hajszerkezet problémák: vékonyszálú, száraz, erőtlen, kezelhetetlen hajak, vegyszeresen kezelt, erősen roncsolódott hajszálak

Trio Hajgyógyász és Szépség Stúdió Haj-újraépítő programja segítségével egészséges szép erős hajat építünk önnek.

Várunk szeretettel!

 

Információk:

Üzlet: 06 (1) 950-2027

Mobil: 06 (20) 991-2477

Könyvjelző ehhez: Közvetlen hivatkozás.

Hozzászólások lezárva.